Ga naar de inhoud
AliExpress-IPTV

Een IPTV-abonnement kost ongeveer $ 15 – $ 18 voor een pakket van 12 maanden. Hierin krijg je alle sport- en filmkanalen. Je krijgt ook alle gebruikelijke kanalen die niet als premiumkanalen gelden.

Helaas kunnen we niet langer naar hen linken omdat de autoriteiten op ons zijn gericht. Maar het enige dat u hoeft te doen, is naar AliExpress.com gaan en vervolgens zoeken op IPTV.

Soms kun je een beetje zoeken en zoeken naar termen als “HD TV” “IPTV Subscription” “m3u” of “World tv“. Ze proberen zich te verstoppen, maar er zijn genoeg verkopers op AliExpress. Een andere manier is om eerst in IPTV-boxen te gaan, want dan verschijnen er meestal pure abonnementen.

NordVPN kost je ongeveer $ 3 per maand als je een abonnement van 1 tot 2 jaar bij hen koopt. Dit is iets waarvan we denken dat iedereen erin zou moeten investeren, aangezien de autoriteiten op dit moment IPTV-gebruikers en wederverkopers met een steekvlam achterna zitten. Dit is goedkoop geld om te voorkomen dat u boetes van vele miljoenen riskeert als gevolg van boetes voor tv-bedrijven.

Lees gerust ons artikel over beveiliging en u zult beter begrijpen waarom we u zo sterk aanbevelen om een VPN te nemen. Meer informatie over de dienst is te vinden op de eigen website van het VPN-bedrijf.

EnglishGreekTurkeyPortugalSaudi ArabiaSwedishFrenchDutchPolandCyprusCzechDanishFinlandNorwayBrazilIrelandEstoniaBelgiumCroatiaSwitzerlandAustria